Gjenopprett tilgang
Skriv inn gjenopprettingsnøkkelen du fikk da du satte den opp, og velg et nytt passord. Nøkkelen brukes opp — lag en ny under Profil etterpå.
Uten passord og gjenopprettingsnøkkel kan dataene dine ikke gjenopprettes — det er slik krypteringen fungerer.